i-immersive

Känner du att det är dags att ta din webb till nya höjder? Har du koll på vad marknaden erbjuder? Ett sätt att lyfta din webb och få ut ditt budskap på ett oslagbart sätt är att använda dig av det senaste inom VR-teknik.

VEYE

Det första du kan göra är att skaffa en kamera som streamar dina bilder eller motiv dygnet runt eller när du vill visa dem, en kamera som filmar 360 grader så att allt kommer med. En sådan kamera är VEYE som filmar sfäriskt utan störningar och distorsion i bilden. Med VEYE filmar du och sparar eller sänder direkt som strömmande video. Det blir ingen fördröjning då kameran inte kräver någon efterbehandling av filmen. VEYE är kompatibel med de populäraste plattformarna inom sociala media såsom Facebook och Youtube. Med hjälp av denna kamera kan du dela med dig av dina bästa minnen eller visa dina produkter på ett oslagbart vis. Du kan dela med dig till vänner och hela världen.

VEYE är tillverkad i Tyskland och använder sig av de yppersta komponenterna bland annat från Sony. Skalet är av aluminium och inne i kameran arbetar ett av de bästa videokodningsprogrammen. Två fisheye-linser täcker tillsammans 360 grader, som tillsammans med de inbyggda mikrofonerna ger dig en komplett bild av vad du vill visa.

GO Viewer

Vill du att dina tittare ska uppleva dina motiv i VR så finns en fantastisk liten och enkel GO Viewer i tålig kartong som förvandlar din mobil till en VR-hjälm. Med hjälp av denna enkla hopfällbara sak kan dina tittare se dina filmer i 3D och upplevelsen blir så nära verkligheten som möjligt. Vill du bjuda dina följare på en GO Viewer kan den anpassas med det tryck som du önskar, och som naturligtvis berättar om dig eller ditt företag.