Unity Technologies

Arbetar du med spelutveckling ska du ta dig en ordentlig titt här. Unity Technologies erbjuder dig verktyg och kollegor i ett världsomspännande nätverk, något som kan vara avgörande för dina professionella framgångar. Med Unity 2017 introduceras nya funktioner som ska hjälpa spelutvecklare att skapa bättre spel och mer spännande bildsättning. Nya verktyg som Timeline och Cinemachine triggar spelutvecklare att skapa bättre animationer och bättre spel utan att behöva anlita en programmerare. Spelutvecklaren kan med hjälp av dessa verktyg ägna mer tid åt utveckling och mindre tid åt att vänta.

Här finns en kompilerare som har alla verktyg du behöver och som väl svarar mot dina behov och gör att ditt arbete flyter på. Unity Editor möjliggör mycket snabb redigering i dina utvecklingsprojekt och som kompletteras med en Play mode för snabba förhandstittar i realtid. Redigeringsverktyget finns tillgängligt för Windows och Mac och innehåller en rad användarvänliga verktyg för design och spelmiljöer. Här finns även en uppsättning verktyg för att skapa logiska spelsekvenser och högkvalitativa spel.

Unity Editor stödjer spelutveckling i både 2D och 3D vyer med alla de funktioner som du behöver i ditt skapande oavsett genre.

Tre versioner

Det finns tre olika nivåer på verktyget Unity Editor, alla tre anpassade till kompetens och plånbok. Välj mellan dessa:

  1. En gratisversion för nybörjare, studenter och hobbyutvecklare av spel.
  2. För dig som satsar seriöst på att utveckla spel finns en version som innehåller det mesta du behöver och kostar 35 dollar i månaden.
  3. Den helt igenom professionella nivån för enskilda eller spelutvecklingsföretag. Kostnad125 dollar i månaden.

På Unity Technologies webbplats kan du se ett antal exempel på spel som har utvecklats i editorn, Cuphead, Ghost of a Tale, Life of Us och D. R. O. N. E.