Dracula

Dracula är något som de flesta har någon form av relation till. Det är naturligtvis inte ett casinospel från första början. Ursprungligen så var det en novell som kom ut på 30-talet. Därefter har den skrivits om, filmatiserats flera gånger och så vidare. Dracula är så ikonisk inom vampyr-scenen att det känns som lite av en självklarhet att man skapar en slot med samma tema. Och det är precis det som Net Ent gjorde.

Dracula i den vanliga desktop-versionen måste anses som väldigt avancerad. Det är otroligt mycket rörelse och animationer i det här spelet. Först så möts man av ett längre påkostat intro innan man kommer in i själva spelet. Därefter så ser man Dracula på sin tron som lite då och då löses upp till en massa blodsugande fladdermöss som kommer att fästa sig på spelplanen och hjälpa spelaren till vinst.

Dracula i Virtual Reality

Spelet i sitt standardutförande är som sagt ganska avancerat. Men det kan inte mäta sig med hur avancerat spelet är i Virtual Reality. Tack vare de fantastiska 3D-animationerna får man en riktig upplevelse fylld av vampyrer, blod och inte minst fladdermöss i Dracula-sloten. Dracula är helt klart ett av de mest avancerade spelen som Net Ent överhuvudtaget tagit fram. Och att man gjorde spelet kompatibelt i Virtual Reality var nog ett smart drag med tanke på hur många videoelement som man kunnat göra än mer levande i VR-tekniken.

Det som kommer till sin rätt bäst i VR-formatet i det här spelet är dock läget för free spins. Den visuella effekten som Net Ent skapat är riktigt snygg. Man känner sig som om man vore i ett rum med en massa fladdermöss flygande kring sig. Så om man har fobi mot fladdermöss är det en riktigt dålig idé att spela Dracula kan konstateras.