Jack Hammer 2

Jack Hammer 2 är uppföljaren till Jack Hammer. Båda dessa spel är lika varandra och båda är utvecklade av Net Ent. Men det är bara uppföljaren som, än så länge, kan upplevas i Virtual Reality. Jack Hammer-serien har blivit en favorit bland många som gillar casinospel eftersom de är några av de få spelautomater som har den där klassiska tecknade animerings-tekniken.

Vem är Jack Hammer?

Jack Hammer ska inte förväxlas med något våldsamt verktyg. Här pratar vi istället om en karaktär som heter Jack Hammer. Han är en detektiv som ska lösa brott. Jack Hammer är inte den enda karaktären i Jack Hammer 2 som i övrigt fylls av alltmer skumma, kriminella typer. Vi har Pearl och Don Crabby, för att nämna två.

Jack Hammer 2 i formatet VR

Jack Hammer 2 är i sitt vanliga utförande inte särskilt avancerat, men mycket kul. De har den där tecknings-liknande designen som gör att det inte finns alltför mycket utrymme att stoppa in en massa olika videoelement. Saker och ting rör sig, men inte som i en video utan mer som i en tecknad serie. I formatet Virtual Reality är det lite annorlunda. Här blir det tvådimensionella tredimensionellt.

Jack Hammer 2 är i VR-utförandet mer livligt. Spelet är i stort detsamma och den vinstorienterade ska som vanligt spana efter Sticky Wilds. Eller free spins så klart! Free spins får man om man får upp tre stycken symboler som det helt enkelt står free spins på. I övrigt så centreras Jack Hammer 2 kring det här med re-spins. Du kan få re-spins efter en vinstformation. Det betyder alltså att du får ha kvar din vinskombination med en möjlighet att bygga på den. Och om du bygger på den så kan du få möjligheten att bygga på den igen och igen tills du vunnit duktigt med pengar.

I spelet så har vi fem rullar och 99 stycken olika vinstlinjer. Det är precis samma som i desktop-versionen.