Fisticuffs

Fisticuffs är ett annat spel från Net Ent som gjorts i en virtual reality-version. Spelets tema är klassisk boxning. Vi har två herrar som spelar huvudrollen i denna spelautomat. Det sker lite boxning emellanåt som hjälper spelar att vinna extra mycket pengar. Man kan som mest vinna 100 000 euro i ett snurr i Fisticuffs.

Det är inte modern boxning som vi pratar om när vi avhandlar temat i Fisticuffs. Det är boxning på klassiskt manér. För det första så är det en klassisk utgångsställning som de båda boxarna intar. De ser inte direkt ut som Floyd “Money” Mayweather utan mer som ett klipp ur Helan och Halvan när de ska slåss. Därtill så är det enbart klassiska boxnings-artiklar som utgör resterande symboler i Fisticuffs.

En annan dimension i Virtual Reality

Att säga att Fisticuffs levereras i en annan dimension i Virtual Reality är lite som att säga att vatten är vått. Det är självklart att det är så. Det är ju bokstavligt talat det som det går ut på. Men i Fisticuffs känns det ändå rätt att nämna det. Det är ett spel som i den vanliga desktop-versionen inte är särskilt mycket för världen. Fisticuffs är en bra spelautomat, men har inte det där vansinniga animeringarna som man ser i många andra spel. Fisticuffs mår helt enkelt bra i VR-formatet där så mycket mer kommer till liv.

I den virtuella verklighets-versionen av Fisticuffs intar man rollen som en i publiken inför en boxningsgala i slotsformat. De två boxarna kommer precis som i den vanliga spelversionen att ge sig på varandra när de hamnar samtidigt på slotens spelplan. När detta sker så kommer publiken att jubla rejält. Hela den här sekvensen är väldigt intensiv när man spelar. Detta är också i det här skedet som man kan vinna en del pengar i Fisticuffs. Boxarna kommer nämligen att ge dig wilds som gör att du enklare kan skapa vinnande kombinationer.